Dating Sites Reviews Forums

Academic Singles and Be2

Page navigation

AA
Anonymous
Buna ziua,
ati reusit recent sa scapati de ei? am constant ca imi luau bani de pe card deabia acum; cum ati reusit sa scapati de ei?

Multumesc

Robert
Anonymous
Quote by: Anonymous

Hello.I have the same problem with this site.i am from Romania.they are threating me with the fact that some collecting payments company will contact me .did somebody call you or contact you to pat those money to them?

Hello Kate. I'm in the same situation. I am harassed with messages they will send a firm to collect my "debt" to them. They informed me I have to pay 311 RON instead of 49 RON!! They also censured the communication between clients and send you compatibilities of the same gender. Did you fix the problem?
Buna Kate. Sunt in aceeasi situatie cu tine. Sunt hartuit cu mesaje cum ca vor trimite o firma de recuperari. Dupa o luna in care nu am mai platit au spus ca le datorez 311 lei. Ai rezolvat problema? Exista o solutie sau vreun grup de astfel de pagubiti care se pot asocia contra Academic Singles? Site-ul cenzureaza comunicarea si chiar trimite compatibilitati de acelasi gen!!

Eu am aceeasi problema cu ei.Astazi am primit si un plic de la ei ca am sa le platesc 150 euro.Am blocat cardul dar nu stiu ce sa fac in continuare.

Bună ziua. Am primit și eu un plic de la ei că am de plată 145 de euro. Acum caut avocat pentru asta. Nu le dați bani pentru ca vor cere încontinuu.

Eu am platit un abonament Premium de 1 luna in valoare de 59.90 lei. La sfarsitul respectivei luni am incercat sa imi inchid contul pe be2 dar nu am reusit. In urmatoarele 2 luni mi-au retras din cont cate 300 lei in fiecare luna. Am fost la banca si am facut refuz de plata pentru cei 600 lei si mi-am schimbat cardul. Inca nu am primit un raspuns de la banca. Apoi am fost la Protectia Consumatorului. Acolo m-au sfatuit sa fac o reziliere a abonamentului facut. Am trimis prin fax, o cerere de reziliere la numarul de telefon care apare pe site la pagina: Conditii/ Reziliere. Cei de la protectia consumatorului au spus ca ar trebui sa primesc un mail de la be2 cu un raspuns la cererea de reziliere si in functie de raspunsul primit trebuie sa fac sau nu, o reclamatie la protectia consumatorului. Deci deocamdata nu stiu cum se va rezolva situatia.

Salut! Sunt cam în aceeași situație, adica: ieri, 12.03, am primit mail, cum ca, pe 11.03 a expirat prima luna de ab, plătită cu 59 RON. Au încercat sa-mi ia bani pt ab recurent, eu neștiind ca expira chiar pe 11.03. Cardul respectiv îl aveam închis, deci plata eșuată, mi-au trimis mesaj ca trebuie sa plătesc 300 RON abonamentul pt încă o luna și 55 RON taxa de manipulare, cu aceleași " amenintari". Am trimis cerere pe mailul lor, de anulare a abonamentului recurent, mi s-a aprobat, dar sunt obligat sa plătesc suma mai de mai sus, după care , mi s-a spus ca pot șterge contul când vreau.

Marian
Anonymous
Stiti cumva daca a fost cineva executat silit prin nu stiu ce firme de recuperare cum tot ameninta? Daca nu platesti ce se intampla? Fara o hotarare judecatoreasca nu au cum sa te oblige sa platesti.

Elena
Anonymous
Am ajuns si eu in punctul in care cei de la Academic Singles imi cer 355 lei (abonament + taxe), asa ca reiterez intrebarile adresate anterior: este cineva care a fost amenintat si totusi nu a platit? Daca da, ce s-a intamplat? Exista vreun caz de executare silita? M-ar ajuta sa stiu la ce sa ma astept ignorandu-i.
Multumesc!

Geo
Anonymous
Buna...cum e treaba cu contu? Daca platesc o luna vorbesc nelimitat ?se aduna monede sau cum ?

Anomin 7
Anonymous
Hello! In aceeasi situație sunt si eu. Le-am dat mai multe email-uri, dar nu răspund decât că trebuie sa platesc ca altfel ma executa. Dar unde sa platesc? Nu am detalii de plata. Cum ați procedat sa faceti plata pe luna următoare anularii?
Mulțumesc!

Quote by: Maddlen

Buna!
Constat ca suntem destui cei care ne aflam in acesta situatie , oameni din toate colturile lumii, dupa cum am ajuns sa constat odata cu inceperea cautarii pe net a informatiilor despre site-ul ,,be2.,,...dar, cu toate ca au fost multi inselati, site-ul activeaza in continuare cu aceiaisi lipsa de transpararenta si consider ca nu este ok.... Eu am de gand sa ma adresez protectiei consumatorului...sau oricarei alte autoritati pe care o voi considerea indreptatita si cu mijloace pentru a actiona in vreun fel pentru a corecta pe cat posibil ce se intampla pe acest site,, be2,,., macar sa fie transparenta. ...
Inca nu am facut plata catre ei, decat pentru o luna...de altfel asumata...probabil ca va trebui sa platesc cei 300 de lei solicitati daca imi demontreaza cumva ca am acceptat plata acestui abonament ...imi asum faptul ca am fost de buna credinta si nu am pus la indoiala corectitudinea celor care administreaza site-ul ...Eu am intrat pe site...adica...chiar le-am dat sansa sa ,,faca ,,ce au promis...dar clar...nu merita nici gratis sa intrii pe acolo

Va sfatuiesc si va rog in acelasi timp ,pe voi, toti cei aflati in aceasta situatie sa luati atitudine , o reclamatie la o autoritate...sa facem fiecare ceva in sensul acesta...pentru ca altfel nu se va schimba nimic in bine cu acest sit.

Sper sa ne foloseasca macar pe post de lectie pe mai departe.......

Anonim 7
Anonymous
Este cineva care nu a plătit suma cerută in cele din urmă? Ce măsuri au luat? Nu vreți sa facem plangere la ANPC si politie in grup? Este o hotie ce fac, dar din cate citesc aici, cam toți cei pacaliti au ales sa plateasca peste 300 lei pentru anularea unui abonament.

MM
Anonymous
smart
Salut tutoror !

Si pe mine m-au amenintat prin email, dupa procedurile descrise de mai multi aici.
Eu le-am scris un email "taios" pe care il reproduc mai jos.
Dupa aceea, spre surprinderea mea mi-au trimis un raspuns in care practic ma anunta ca nu mai au pretentii financiare si imi inchid contul Premium.Cele doua mesaje mai jos, succes cu acesti excroci!

Mesajul meu::
"Am anulat abonamentul Premium cu 7 zile inainte de data scadenta, conform contractului.
Rezidez in SUA, deci cele 7 zile au fost respectate!
Trecem peste faptul ca acest contract este oneros, smecheresc si facut indinadins sa creeze dificultati de anulare clientilor!
Am avut de-a face cu multe contracte, dar n-am vazut nici un abonament lunar unde sa trebuiasca sa anulezi cu 7 zile inainte de data scadenta si sa-ti trebuiasca un detectiv sa gaseasca link-ul minuscul si cat mai bine ascuns pentru anulare!
Si in plus mai adaugati si "taxe de manipulare"!? De fapt da, ceea ce faceti voi este o manipulare a bunului simt.
Prin urmare, uitati-va la situatia contului meu, cand a fost creat si cand a fost anulat. Daca au lipsit cateva minute/ore pentru acele 7 zile din cauza diferentei de fus orar, faceti un pustiu de bine si inchideti contul fara sa mai imi cereti sa platesc un serviciu pe care nu il doresc.
In caz contrar, am sa anunt pe toate canalele de social media despre cum inselati si ce mijloace folositi pentru a "fenta" clientii.
In plus, n-am sa platesc. Si ce o sa faceti? Ma dati in judecata in SUA? Veniti aici si cheltuiti bani seriosi cu avocati ca sa imi luati 400 RON?!
Sa le fie rusine celor care au conceput acest asa-zis contract!
Fara respect.
MM "

Raspunsul de la Simply50::
"Dragă client al be2,/Simply50
Îți putem confirma că procesul de recuperare a creanței a fost sistat și că abonamentul tău Premium a fost anulat. Aceasta înseamnă că nu vor mai fi procesate alte plăți și nu vor mai exista alte solicitări de plată.
Numai bine

Martin Bell
Gestionare creanțe "

MM
Anonymous

Buna ziua,
ati reusit recent sa scapati de ei? am constant ca imi luau bani de pe card deabia acum; cum ati reusit sa scapati de ei?

Multumesc

Vezi postarea mea de azi, 8 Ian 2023.

Succes!

Tracey
Anonymous
worried
Hi

I received a letter from be2 collections having heard nothing from academic singles demanding I pay £749 for an annual subscription fee plus three unspecified debt collection charges from be2. I had no idea it was automatic renewal. Apparently they sent two emails to me which went straight to spam. It’s just threats all the way. Any help anyone can offer will be grateful received. Thanks.

Page navigation

All times are EDT. The time is now 10:27 pm.

• Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  HTML Allowed
  •  Censored Content