Dating Sites Reviews Forums
Academic Singles and Be2
Page navigation
Te rog mult spune-mi și mie cum ai făcut sa scapi de ei, care au fost pașii. Adresa de mail pe care ai trimis . Cererea a fost scrisă in romană sau engleză ? Ți ai dat numele tău real in cerere ? Please help
Buna ziua,
La inceputul lunii iunie, anul acesta, mi-am facut si eu cont si am acceptat un abonament promotional de o luna, in valoare de aproximativ 50 lei, si am facut plata cu cardul de Revolut.
Am folosit contul vreo 2 saptamani si dupa aceea am uitat de el, asa ca abonamentul mi s-a prelungit automat, exact cum era stipulat in "Termini si conditii",
informatii ce nu le-am citit ( mi-am dat seama ca s-a prelungit automat pentru ca au vrut sa imi ia 300 de RON de pe card).
Imediat ce am vazut ca vor sa imi ia bani din cont, am facut o cerere de renuntare la abonament, anulare si stergere cont. Intre timp mi-am inchis cardul de Revolut de pe care am facut plata.
Dupa un schimb lung de mailuri, vreo 15 la numar (le-am spus ca nu mai au acordul meu sa foloseasca informatiile peronale, le-am cerut sa imi trimita informatii despre cum au folosit datele mele),
in care au fost niste schimburi de impresii, ei nu voiau sa imi inchida contul pana nu plateam... a urmat o pauza de vreo 2 saptamani.
Dupa cele 2 saptamani am primit un mail de reamintire de plata, un fel de ultimatum pentru a evita alte costurile suplimentare (de la 300 se ajunsese la 354 - taxa de abonament restantă plus taxele de manipulare).
Am discutat cu cativa juristi pe care ii cunosteam, iar ei m-au sfatuit sa nu imi creez probleme suplimentare.
Am facut plata, am trimis mail cu dovada si am cerut sa imi inchida contul si sa stearga toate datele mele si i-am rugat sa imi confirme ca au sters contul.
Cateva zile mai tarziu am primit confirmarea ca nu adresa mea de email nu mai exista in baza lor de date si ca contul si datele au fost sterse.
p.s. pe viitor stiu sigur ca voi fi mai atent si voi incerca sa nu mai ajung in capcane de genul asta
Si eu am aceeasi problema. In octombrie au platit un abonament premium la Academic Singles. Apoi unul la Be 2. Initial plata a fost de 50 de lei. Apoi mi-au retras 300 de lei de pe card, fara voia mea, pentru prelungirea abonamentului. Am sunat la banca si am blocat cardul pentru platile oline. Le-am trimit mailul pe adresele de servicii clienti pentru reziliere. Ce e de facut? Vad ca nu pot sterge profilul. Va rog sa ma ajutati.
dupa ce am avut un abonament (pe care eu l-am crezut pe o luna, dar au luat banii pe 6 luni), pe care, de altfel nici nu l-am folosit, la inceputul lui decembrie au prelungit cu inca 6 luni (de data asta la pret intreg, primul fusese la 50%). Am scris la banca (BCR), am scris la ei. Banca mi-a spus sa fac Aviz de refuz la plata (l-au acceptat semnat si trimis pozat cu telefonul) si sa incerc sa reglez cu compania, ca cica merge mai repede. Firma a raspuns ca banii sunt luati, deci pa si sa inchid abonamentul. Asta am si facut, a durat vreo 3 -5 zile. Preventiv am schimbat cardul, sa nu le vina idei. Azi banca mi-a returnat banii, 476,4 ron, in baza refuzului meu de plata. E drept ca la banca am sunat de vreo trei ori si am parlamentat si le-am explicat ca sunt prosti administratori de fonduri daca permit retrageri de sume (mai ales mai mari) fara acordul titularului, considerandu-le plati recurente.
Sper sa foloseasca cuiva!

Deoarece văd că sunt încă probleme cu hoții ăștia, iată cum am scapat eu de ei anul trecut:
În atașament aveți fluxul dialogului cu ei.
Adresa de email este: serviciu-clienti@academicsingles.ro
https://drive.google.com/folderview?id=1h2jcMruvl47qs6F4BoIjOoYnMO10Km21
Vă rog să îmi spuneți dacă mai rezolvă cineva prin metoda asta. Datele scrise de mână sunt exact ce apare in cont sau mailurile de deschidere a contului. Dacă a fost închis deja sau blocat accesul la cont, va trebui să le căutați.
Sper să ajute, și "La mulți ani!"

Imi doresc banii inapoi, pt ca am fost tepuit.
A reusit cineva de aici sa isi retraga banii? Ca multi de aici, am inceput subscriptia cu un abonament de 18 RON(daca imi aduc aminte bine), si astazi am avut surpriza la banca sa vad ca am fost taxat cu cate 300 de RON in fiecare luna( vreo 5 in total).
Imi doresc banii inapoi, pt ca am fost tepuit.
Buna ziua, eu am probleme la fel, nu stiu ca ce trebuie să fac, sunt foarte nervos

Salutare la toata lumea.
Din pacate, si eu am ajuns in claca acestor nenorociți.
Mi-au trimis un mail cât legislația României în care specifică niste puncte idioata.
Cele de anulare le-am respectat, adică după 2 saptamani de la utilizarea aplicației am dezactivat contul ( primind în continuare notificări de la site ca ma cauta zbenga).
După nu l-am.mai folosit.
Mi-am.blocat cardul cu care am plătit site ul lor din cauza altor idioți ce imi furau banii.
În data de 20 decembrie 2019 imi trimit mail ca sa ma notifice ca nu au putut lua banii AUTOMAT CUM PREVEDEA TERMENII SI CONDITIILE CONTRACTULUI, lucru ce eu nu l-am.vazut la început.
În prima luna ,undeva la 59-60 lei am plătit, apoi în data sus menționată 351 lei, 300 lei taxa abonamentului si 51 lei taxa de mama naibii.
Le-am trimis mailuri în engleză și română, am incercat sa contactez telefonic pe careva, nimic.
Raspuns la mail, nimic.
Intru pe aplicatie si vad ca profilul e STERS ,doar ca nu de mine ci de ei.
Deci cand eu am închis nu s-a putut, dar de ei da.
L-au blocat si cică nu o sa il reactiveze.
Mi-au dat termen până în data de 26 decembrie sa plătesc ca daca nu trimite pe mă-sa dupa mine sa imi colecteze datoria.
Contactez avocat, el imi spune ca e furt, il intreb ce e de facut ?!
Ala imi zice sa astept sa vad daca ma cheamă în instanță si dupa le pot da în cap.
Din ce am vazut la voi, nu a chemat pe nimeni.
Voi lasa adresa de mail sa vad cat au tupeul sa ma jefuiască, neavând adresa mea legitima ,detaliile de pe cardul ăla sunt distruse...implicit adresa ce o au ei sa imi trimita scrisori ...e aer comprimat.
Sunt curioasă care e urmatoarea mișcare, deoarece nu am de gand sa plătesc , ei oferindu-mi "posibilitatea" de a plati cu noul card, ca sa poata fura in voie , sau sa plătesc prin banca, lucru ce nu il voi face .
Da, o sa fie amuzant.
Însă cum am zis ,astept sa le vad următoarea mișcare a excrocilor.
Buna si eu am pățit la fel doar ca eu am fost la poliție vreau sa merg mai departe.Rog pe toată lumea care dorește să depună plângere sau sa ma ajute eu vreau sa merg in instanta dar am nevoie de martori ,altfel nu reusesc.Eu suport toate cheltuielile .va rog sa ma contactați O756048000

Constat ca suntem destui cei care ne aflam in acesta situatie , oameni din toate colturile lumii, dupa cum am ajuns sa constat odata cu inceperea cautarii pe net a informatiilor despre site-ul ,,be2.,,...dar, cu toate ca au fost multi inselati, site-ul activeaza in continuare cu aceiaisi lipsa de transpararenta si consider ca nu este ok.... Eu am de gand sa ma adresez protectiei consumatorului...sau oricarei alte autoritati pe care o voi considerea indreptatita si cu mijloace pentru a actiona in vreun fel pentru a corecta pe cat posibil ce se intampla pe acest site,, be2,,., macar sa fie transparenta. ...
Inca nu am facut plata catre ei, decat pentru o luna...de altfel asumata...probabil ca va trebui sa platesc cei 300 de lei solicitati daca imi demontreaza cumva ca am acceptat plata acestui abonament ...imi asum faptul ca am fost de buna credinta si nu am pus la indoiala corectitudinea celor care administreaza site-ul ...Eu am intrat pe site...adica...chiar le-am dat sansa sa ,,faca ,,ce au promis...dar clar...nu merita nici gratis sa intrii pe acolo
Va sfatuiesc si va rog in acelasi timp ,pe voi, toti cei aflati in aceasta situatie sa luati atitudine , o reclamatie la o autoritate...sa facem fiecare ceva in sensul acesta...pentru ca altfel nu se va schimba nimic in bine cu acest sit.
Sper sa ne foloseasca macar pe post de lectie pe mai departe.......
Page navigation
- Normal Topic
- Sticky Topic
- Locked Topic
- New Post
- Sticky Topic W/ New Post
- Locked Topic W/ New Post
- View Anonymous Posts
- Able to post
- HTML Allowed
- Censored Content