Dating Sites Reviews Forums

Plată recurentă academicsingles

sorin
Anonymous
smart
Sunt și eu pățit cu ei ! nu am reușit anularea plății recurente .. deși am încercat de mai multe ori să o stopez pe site... am fost anunțat de fiecare data ca sunt in perioada contului premium si solicitarea trebuie efectuată înaintea sfârșitului de contract...am încercat cu o săptămana înaintea sfârșitului perioadei respective mesajul fiind același — sunteți in perioada premium și nu puteți solicita oprirea contractului decât cu 2 săptămâni înaintea terminării lui...
in fine nu am mai insistat ... a trecut timpul și m-am văzut in red-debit ce a atras in consecință trimiterea unor mesaje de impunere a plății neefectuate : ———->>>>

mailurile trebuie să provină de la adresa de e-mail înregistrată la Academic Singles, conform Regulamentului general privind protecția datelor RGPD (REGULAMENT (UE) 2016/679).
30.01.2022

Stimată(e) —-/////,

pe data de 03.01.2022 abonamentul tău Premium de 1 lună, achiziționat inițial pe data de 02.12.2021 cu adresa de e-mail —////@gmail.com de pe www.academicsingles.ro a fost actualizat automat.

Această actualizare s-a făcut în conformitate cu Termenii și condițiile noastre generale; ai confirmat că le-ai citit și acceptat.

Produsul achiziționat: abonament Premium pe lună.
Metodă de plată: CreditCard VISA

Nu am reușit debitarea taxei de abonament din contul tău pe data de 03.01.2022.

Ne datorezi taxa de abonament restantă de Lei 300,00 plus taxele de manipulare de Lei 55,00.

Suma totală datorată acum este de Lei 355,00.

<<——//////

Să fie sănătoși eu nu le datorez nimic!!! nici nu voi plăti nimic.... plata a fost efectuată cu card ..disposable...

atentie cu ce plătiți ... înrolarea într-un astfel de site este o capcana sigura !!!

All times are EST. The time is now 06:15 pm.

• Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  HTML Allowed
  •  Censored Content