Hello.I have the same problem with this site.i am from Romania.they are threating me with the fact that some collecting payments company will contact me .did somebody call you or contact you to pat those money to them?
Buna!
Constat ca suntem destui cei care ne aflam in acesta situatie , oameni din toate colturile lumii, dupa cum am ajuns sa constat odata cu inceperea cautarii pe net a informatiilor despre site-ul ,,be2.,,...dar, cu toate ca au fost multi inselati, site-ul activeaza in continuare cu aceiaisi lipsa de transpararenta si consider ca nu este ok.... Eu am de gand sa ma adresez protectiei consumatorului...sau oricarei alte autoritati pe care o voi considerea indreptatita si cu mijloace pentru a actiona in vreun fel pentru a corecta pe cat posibil ce se intampla pe acest site,, be2,,., macar sa fie transparenta. ...
Inca nu am facut plata catre ei, decat pentru o luna...de altfel asumata...probabil ca va trebui sa platesc cei 300 de lei solicitati daca imi demontreaza cumva ca am acceptat plata acestui abonament ...imi asum faptul ca am fost de buna credinta si nu am pus la indoiala corectitudinea celor care administreaza site-ul ...Eu am intrat pe site...adica...chiar le-am dat sansa sa ,,faca ,,ce au promis...dar clar...nu merita nici gratis sa intrii pe acolo
Va sfatuiesc si va rog in acelasi timp ,pe voi, toti cei aflati in aceasta situatie sa luati atitudine , o reclamatie la o autoritate...sa facem fiecare ceva in sensul acesta...pentru ca altfel nu se va schimba nimic in bine cu acest sit.
Sper sa ne foloseasca macar pe post de lectie pe mai departe.......
Buna ziua,
ati reusit recent sa scapati de ei? am constant ca imi luau bani de pe card deabia acum; cum ati reusit sa scapati de ei?
Multumesc