Le-am trimis mail la adresa serviciu-clienti@be2dating.ro cerand anularea abonamentului, am primit un email ca mi l-au anulat, si nu voi mai fi facturat. Ramane de vazut ce se va intampla peste o luna.
Salut! Va sfatuiesc sa procedati astfel: sunati la banca, cereti sa va blocheze tranzactile online (pe internet) cat mai repede! Apoi, un drum la banca si schimbati cardul!
Nu va poate face nimeni nimic, este escrocherie!
Ignorati orice mail sau scrisoare din partea lor!
Eu asa procedez!
Hello.I have the same problem with this site.i am from Romania.they are threating me with the fact that some collecting payments company will contact me .did somebody call you or contact you to pat those money to them?
Foarte rau ca in Romania nu ne adunam.sa i dam.in judecata pe acesti escroci ordinarj..Eu am facut plangere la politie si banca mea a facut returnare de plata. Asta dupa ce am.inchis imediat contul. Imediat a doua zi dupa ce am.favut abonamentul am vazut escrocheria si le am scris insistent sa inchida contul urgent. Mi au raspuns dupa.mai.multe zile, incercand sa negocieze cu mine, adica de pilda sa mi plateasca doar o parte din suma bla bla. N am acceptat nimic din mizeriile lor, m.am.tinut tare si am facut reclamatii peste reclamatii.peste tot pe.unde am putut. Nu.mi fac iluzii ca mi recuperez banii ( banca nu prea are ce face, din cate inteleg), desi zilnic ii agasez si eu cu mailuri, dar nici n as vrea sa las lucrurile asa. De la.politie am primit un raspuns cum ca au luat in serios sesizarea mea si ca e de competenta parchetului. Dar,daca am fi mai.multi, cu siguranta ar fi.mai.bine. Dar vad ca lumea aici si pe.avocat.net si altele unde sunt reclamati.doar.se.plange fara sa faca nimic. Nu inteleg un astfel de comportament. In fine, eu ma lupt si singura cu ei, nu stiu cat succes voi avea, dar...asta e. Macar alti oameni sa nu mai.fie pacaliti.