Salut...eu i am facut unui prieten cont dar cu cardul meu. Din intamplare am verificat ieri ( cu 5 zile pana expira abonamentul pe prima luna) pe google si pe site ul lor ca in a 2 luna trebuie sa platesti 300 ron. Este abuziv si am inceput sa ma documentez pe internet si am observat ca sunt foarte multi care nu pot sa se dezaboneze chiar daca au trimis o gramada de mailuri.Asadar am hotarat sa le trimit mail cum ca doresc sa renunt la abonament si am primit un msj automat cum ca voi primi un raspuns in 3 zile.Ca masura de precautie pana o sa vina raspunsul lor care oricum nu va fi ce trebuie ( sigur vor incerca sa le platesc cei 300 de ron chiar daca eu am cerut inchiderea abonamentului cu 5 zile inainte de a intra in luna a 2)...Asadar mi am inchis cardul, am sters cele 2 poze cu prietenul meu de p site de la profil si am schimbat si adresa de mail. Ate date nu am dat adresa, nr tel etc. Acum astept raspunsul lor daca e sa vina, noul card de la banca si astept sa vad daca imi trimit cv p mail cum ca trb sa platesc...bine , la cum sunt eu poate sa trimita cate vor...o sa le trimit si eu ca am facut plangere la politie etc...voi cum ati rezolvat pana la urma?
Hello.I have the same problem with this site.i am from Romania.they are threating me with the fact that some collecting payments company will contact me .did somebody call you or contact you to pat those money to them?
Hello.I have the same problem with this site.i am from Romania.they are threating me with the fact that some collecting payments company will contact me .did somebody call you or contact you to pat those money to them?
Salutare la toata lumea.
Din pacate, si eu am ajuns in claca acestor nenorociți.
Mi-au trimis un mail cât legislația României în care specifică niste puncte idioata.
Cele de anulare le-am respectat, adică după 2 saptamani de la utilizarea aplicației am dezactivat contul ( primind în continuare notificări de la site ca ma cauta zbenga).
După nu l-am.mai folosit.
Mi-am.blocat cardul cu care am plătit site ul lor din cauza altor idioți ce imi furau banii.
În data de 20 decembrie 2019 imi trimit mail ca sa ma notifice ca nu au putut lua banii AUTOMAT CUM PREVEDEA TERMENII SI CONDITIILE CONTRACTULUI, lucru ce eu nu l-am.vazut la început.
În prima luna ,undeva la 59-60 lei am plătit, apoi în data sus menționată 351 lei, 300 lei taxa abonamentului si 51 lei taxa de mama naibii.
Le-am trimis mailuri în engleză și română, am incercat sa contactez telefonic pe careva, nimic.
Raspuns la mail, nimic.
Intru pe aplicatie si vad ca profilul e STERS ,doar ca nu de mine ci de ei.
Deci cand eu am închis nu s-a putut, dar de ei da.
L-au blocat si cică nu o sa il reactiveze.
Mi-au dat termen până în data de 26 decembrie sa plătesc ca daca nu trimite pe mă-sa dupa mine sa imi colecteze datoria.
Contactez avocat, el imi spune ca e furt, il intreb ce e de facut ?!
Ala imi zice sa astept sa vad daca ma cheamă în instanță si dupa le pot da în cap.
Din ce am vazut la voi, nu a chemat pe nimeni.
Voi lasa adresa de mail sa vad cat au tupeul sa ma jefuiască, neavând adresa mea legitima ,detaliile de pe cardul ăla sunt distruse...implicit adresa ce o au ei sa imi trimita scrisori ...e aer comprimat.
Sunt curioasă care e urmatoarea mișcare, deoarece nu am de gand sa plătesc , ei oferindu-mi "posibilitatea" de a plati cu noul card, ca sa poata fura in voie , sau sa plătesc prin banca, lucru ce nu il voi face .
Da, o sa fie amuzant.
Însă cum am zis ,astept sa le vad următoarea mișcare a excrocilor.