Macke

Anonymous
Am patit acelas lucru ca voi,am blocat cardul si schimb adresa de mail,sa vedem ce se intampla

Maria

Anonymous
Quote by: Anonymous

Salut...eu i am facut unui prieten cont dar cu cardul meu. Din intamplare am verificat ieri ( cu 5 zile pana expira abonamentul pe prima luna) pe google si pe site ul lor ca in a 2 luna trebuie sa platesti 300 ron. Este abuziv si am inceput sa ma documentez pe internet si am observat ca sunt foarte multi care nu pot sa se dezaboneze chiar daca au trimis o gramada de mailuri.Asadar am hotarat sa le trimit mail cum ca doresc sa renunt la abonament si am primit un msj automat cum ca voi primi un raspuns in 3 zile.Ca masura de precautie pana o sa vina raspunsul lor care oricum nu va fi ce trebuie ( sigur vor incerca sa le platesc cei 300 de ron chiar daca eu am cerut inchiderea abonamentului cu 5 zile inainte de a intra in luna a 2)...Asadar mi am inchis cardul, am sters cele 2 poze cu prietenul meu de p site de la profil si am schimbat si adresa de mail. Ate date nu am dat adresa, nr tel etc. Acum astept raspunsul lor daca e sa vina, noul card de la banca si astept sa vad daca imi trimit cv p mail cum ca trb sa platesc...bine , la cum sunt eu poate sa trimita cate vor...o sa le trimit si eu ca am facut plangere la politie etc...voi cum ati rezolvat pana la urma?
Ai primit mail de confirmare a dezabonarii?

Julia

Anonymous
Quote by: Anonymous

Quote by: Anonymous

Quote by: Anonymous

Quote by: Anonymous

Hello.I have the same problem with this site.i am from Romania.they are threating me with the fact that some collecting payments company will contact me .did somebody call you or contact you to pat those money to them?Bună, și eu am pățit la fel cu be 2 și acum caut avocat să îmi spună ce să fac. Ați găsit vreo soluție cu nenorociții ăștia? Dacă da vă rog să îmi spuneți și mie. Mulțumesc.Da, si eu am pățit la fel, teoretic ar trebui sa plătesc 351 de lei. Am plătit cu card Revolut așadar nu poate să îmi debiteze contul. Ma gândesc de asemenea sa sesizez autoritățile si să vad în ce condiții pot fi dați in judecată.

. Observ ca suntem în număr cât mai mare de persoane care ne-au,, păcălit,,. Cine se sesizează aici? Pe Avocat Net sunt si acolo multe postări cu păcăliți ca noi si nu găsesc o finalitate.Datorita reclamelor si marketingului agresiv, Be2 (adica Academic Singles) se raspandeste ca bolile contagioase. Sunt victime in tari ca Australia, Ungaria.. si la noi. Sa nu raspundeti la emailurile sau scrisorile de la companiile de colectare creante, oricum, cum am descoperit, numai cu documente juridice pot sa ne sileasca la orice plata. Nu stiu ca cineva ar fi dat in judecata pe Be2 in Romania, dar in Ungaria e un proces impotriva lor.

Snicole

Anonymous
Foarte rau ca in Romania nu ne adunam.sa i dam.in judecata pe acesti escroci ordinarj..Eu am facut plangere la politie si banca mea a facut returnare de plata. Asta dupa ce am.inchis imediat contul. Imediat a doua zi dupa ce am.favut abonamentul am vazut escrocheria si le am scris insistent sa inchida contul urgent. Mi au raspuns dupa.mai.multe zile, incercand sa negocieze cu mine, adica de pilda sa mi plateasca doar o parte din suma bla bla. N am acceptat nimic din mizeriile lor, m.am.tinut tare si am facut reclamatii peste reclamatii.peste tot pe.unde am putut. Nu.mi fac iluzii ca mi recuperez banii ( banca nu prea are ce face, din cate inteleg), desi zilnic ii agasez si eu cu mailuri, dar nici n as vrea sa las lucrurile asa. De la.politie am primit un raspuns cum ca au luat in serios sesizarea mea si ca e de competenta parchetului. Dar,daca am fi mai.multi, cu siguranta ar fi.mai.bine. Dar vad ca lumea aici si pe.avocat.net si altele unde sunt reclamati.doar.se.plange fara sa faca nimic. Nu inteleg un astfel de comportament. In fine, eu ma lupt si singura cu ei, nu stiu cat succes voi avea, dar...asta e. Macar alti oameni sa nu mai.fie pacaliti.