Forum Subject: Am fost pacalita

Posted on: 2023/09/03 04:15am
By: Anonymous (Dia)

Încep prin a mulțumi persoanelor care si-au spus punctul de vedere referitor la acest site. Acum sunt și eu convinsa de faptul ca acest site este o escrocherie.La început când am creat un cont pe Amolatina.com, nu am pus foto la profil și mi s-a părut ciudat faptul ca primeam mesaje de la f.multi barbati spunandu-mi ca sunt f.frumoasa, atunci am avut prima bănuială ca ceva nu e întregula, dar am continuat și am încărcat și foto la profil. Am început sa vb.cu un domn vaduv, și i-am sugerat sa vb.pe Facebook sau pe whatap ca nu este normal sa dorești sa vorbești cu cineva și sa trebuiască sa plătești atât de mult. Răspunsul a fost ca asa sunt regulile acestui site și ca deocamdată vom vorbi aici. Mi-a spus ca doar dacă ne trimitem unul altuia un cadou fizic atunci obținem adresa, lucru care din nou mi-a trezit suspiciuni. Am continuat sa vorbim și a început cu gen ,,iubirea mea"" . Când i-am spus ca ma uit des la fotografiile de la profil a început sa le tot schimbe sa pună foto bine făcute, ceea ce din nou mi-am seama ca oarecum încearcă sa ma-mi forțeze mana sa tot plătesc credite. Acum și cu opiniile dvs. sunt convinsa 100/100 ca acest site este o înșelătorie. Apropo, primisem și eu un mesaj de la un domn ca se afla în orașul meu. Un lucru bun am făcut ca mi-am deschis un cont la o banca și un card debit pe care îl încarc cu bancnote la bancomat, nu încerc de pe un alt card tocmai sa nu aibă acces la alt cont sau card. Asa ca poate sa încerce ca ia de pe card ca nu au ce...Sper sa citească cât mai multe persoane recenziile noastre și sa fim optimiști ca vom găsi persoana potrivita noua fie pe site-uri , pe strada sau în orice alte locuri.

Dating Sites Reviews - Forum Subject: Am fost pacalita
https://www.datingsitesreviews.com/forum/viewtopic.php?showtopic=21854